ImprimareEmail

Retete legume - Galuste de ciuperci cu sos de rosii

Reteta: Galuste de ciuperci cu sos de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g ciuperci

=> 6 linguri faina

=> 2 oua

=> 1 ceapa

=> 500 g rosii

=> 1 lingura ulei

=> sare, piper


Prepararea retetei culinare:

  • Cureti ciupercile, le fierbi, le scurgi si le treci de doua ori prin masina de tocat. Le amesteci cu 2 linguri de faina, ouale si sare si piper dupe gust. Cu mainile infainate formezi galuste pe care le fierbi in apa clocotita cu sare. Cat fierb pregatesti si sosul: cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in ulei si dupa ce s-a inmuiat torni rosiile decojite si pasate. Potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba pe foc mic 10 minute. Scoti galustele pe o farfurie cu sosul de rosii si le aduci la masa calde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează