ImprimareEmail

Retete legume - Ghiveci de legume oparite si prajite

Reteta: Ghiveci de legume oparite si prajite

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 capatana de varza

=> o mana de fasole lata galbena

=> 1 vanata

=> 2-3 dovlecei

=> sare, ulei

=> 2 morcovi

=> 2 cepe

=> 3-4 rosii

=> 2-3 ardei

=> patrunjel

Prepararea retetei culinare:

  • Oparesti in apa cu sare varza si fasolea galbena. La prajit pui vanata, dovleceii, morcovul si ceapa. Intr-o cratita incapatoare asezi alternativ legume prajite cu legume oparite, apoi ardeii taiati foarte subtire si ultimul strat sa fie de rosii. Pui apa si ulei si dai cratita la cuptor. Dupa circa o ora, cand e gata, presari patrunjel din abundenta.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează