ImprimareEmail

Retete legume - Ghiveci de toamna

Reteta: Ghiveci de toamna

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 cartofi

=> 1 ceapa

=> 2 morcovi

=> 1/2 telina mica

=>1/4 varza alba

=> 250 g ciuperci

=> 1 legatura patrunjel

=> 200 g fasole verde congelata

=> 200 g mazare congelata

=> 200 g conopida congelata

=> 2 gogosari

=> 1 cana bulion

=> 1 legatura marar

=> 200 g masline

Prepararea retetei culinare:

  • Speli bine zarzavatul, il tai feliute, ceapa julien, ardeiul, varza si ciupercile cubulete (daca sunt mai mici, le lasi intregi). Pui toate legumele intr-o cratita, le amesteci, adaugi verdeata, sare, piper si o cana de apa. Tai ceapa marunt, o calesti in putin ulei si o torni peste legume. Dai cratita la cuptor si o acoperi cu frunze de varza, ca sa fiarba inabusit si sa nu se arda legumele deasupra. Pui, intre timp, maslinele la fiert, timp de 15 minute. Daca ghiveciul ii lasa zeama multa, scurgi o parte din ea. Cand toate legumele sunt aproape fierte, pui bulionul desfacut in zeama in care a fiert ghiveciul, apoi maslinele si mai dai la cuptor pentru 10-15 minute.

Notite:
PRET: 3,5 LEI - 1 portie
PREGATIRE: 1 ora si 20 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează