ImprimareEmail

Retete legume - Legume umplute pe pat de varza

Reteta: Legume umplute pe pat de varza

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg carne tocata la alegere

=> 1 cescuta (de cafea) cu orez

=> ulei, sare, piper

=> 1 castravete

=> 1 rosie

=> 1 dovlecel

=> 1 ardei gras

=> 2 rosii pentru "capac"

=> 1/2 capatana de varza

 


Prepararea retetei culinare:

  • Speli si cureti la interior toate legumele. Pregatesti si amestecul de carne (poti adauga si ceapa, daca vrei) si orez care trebuie fiert inainte in 2 clocote, macar. Toci varza fideluta, o presari cu sare si o lasi 10 minute. Umpli legumele cu amestecul de carne, pui varza pe fundul vasului in care vei fierbe legumele si le asezi in picioare, precum soldatii. Acoperi legumele cu varza si rondele de rosii. Torni apa si ulei sa le cuprinda pe 3/4 si dai la cuptor. Amestecul de gusturi datorat combinatiei de legume este delicios. La masa, poti aduce cu smantana alaturi.

Notite:

PRET: 14 LEI - 3 portii
PREGATIRE: 75 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează