ImprimareEmail

Retete legume - Perisoara din cartofi la cuptor

Reteta: Perisoare din cartofi la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg cartofi fierti si trecuti prin masina de tocat

=> 1-2 oua

=> 100g cascaval

=> piper

=> sare

=> ulei

=> verdeata

=> 1 cana suc de rosii saubulion

 

Prepararea retetei culinare:

  • Se amesteca ingredientele de mai sus pana se omogenizeaza foarte bine. Inmuiem mana in apa rece si formam perisoare mai mari pe care le asezam intr-o tava. Turnam putin ulei si bagam la cuptor. Intre timp, intr-o tigaie punem un pic de ulei, sucul de rosii ( sau bulionul )si adaugam putina faina. Amestecam cu lingura de lemn si lasam sa fiarba putin pana se ingroasa. In acest moment se rade cascavalul, se rastoarna sosul peste perisoare si bagam din nou la cuptor pentru cinci minute. Cand este gata, se presara patrunjel tocat.

Notite:
Se servesc calde atat simple cat si drept garnitura.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează