ImprimareEmail

Retete legume - Rosii umplute cu dovlecei

Reteta: Rosii umplute cu dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg rosii

=> 2 dovlecei mai mari

=> 2 oua pentru maioneza

=> 2 cepe verzi

 

=> ulei

=> sare

=> piper, boia dulce

=> 2 lingurite mustar

=> frunze de patrunjel pentru decor

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti si speli dovleceii, ii cureti. Ii tai cubulete pe care le pui la fiert cu apa si sare. Faci o maioneza din 2 oua, ulei, sare, piper, boia si o amesteci cu dovleceii. Umpli rosiile cu dovleceii si le decorezi cu frunze de patrunjel.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează