ImprimareEmail

Retete legume - Tocanita de gogosari copti

Reteta: Tocanita de gogosari copti

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 gogosari

=> 1 ceapa mare

=> 1 cana suc de rosii

=> 2 linguri de ulei

=> sare

=> 1 frunza de dafin

=> 2 catei usturoi

 

Prepararea retetei culinare:

  • Pui la copt gogosarii si, intre timp, cureti ceapa, o tai marunt si o pui intr-o tigaie fara ulei. Torni o cana de apa peste ceapa, acoperi cu un capac si o lasi sa fiarba pana se evapora toata apa. Cureti gogosarii de coaja, ii tai fasii si ii pui peste ceapa, adaugi sucul de rosii, uleiul, dafinul si usturoiul taiat marunt si mai fierbi inca 10 minute.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează