ImprimareEmail

Retete legume - Vinete cu masline

Reteta: Vinete cu masline

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg de vinete

=> 500 g rosii

=> 2-3 cepe

=> usturoi

=> 150 g masline

=> 1 pahar vin

=> 200 g ulei

=> patrunjel, sare

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti vinetele si le tai in 4 bucati (sau rondele) cu un cutit inoxidabil. Le pui sa se inabuse in ulei si apoi le dai sare. Le asezi intr-un vas adanc impreuna cu ceapa calita separat, rosiile decojite si taiate sferturi, maslinele fara samburi, usturoiul pisat, sarea, vinul si restul de ulei. Introduci vasul la cuptor, la foc mic, cam 35 de minute. Scoti mancarea pe un platou si o presari cu verdeata tocata marunt.

Notite:

E foarte buan si rece!

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează