ImprimareEmail

Retete legume - Vinete cu rosii la cuptor

Reteta: Vinete cu rosii la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 vinete mai mari

=>  1/2 kg rosii

=> 4 cepe

=> 3-4 catei usturoi

=> 100 g smantana

=> 200 ml ulei

=> sare, piper

=> 1 legatura de marar

=> 1 legatura patrunjel

=> Maggi Secretul Gustului

Prepararea retetei culinare:

  • Tai vinetele felii, le oparesti in apa cu sare si le lasi sa se scurga, apoi le prajesti in ulei incins. Tai ceapa solzisori si o calesti impreuna cu usturoiul taiat marunt.

  • Rosiile le oparesti, le cureti de coaja si le tai felii rotunde.

  • Asezi intr-un vas un strat de vinete, unul de rosii, unul de ceapa, apoi presari condimentele, verdeata tocata, torni uleiul ramas, o ceasca de apa sau supa si le dai la cuptor.

Notite:

O poti manca rece sau calda, garnisita cu smantana.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează