ImprimareEmail

Retete legume - Vinete pane

Reteta: Vinete pane

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg vinete

=> 100 g faina

=> 3 oua

=> 100 ml ulei

=> 150 g pesmet

=> sare

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Vinetele, spalate si curatate de coaja, le tai in felii groase de 3 cm. Le presari apoi cu putina sare, le treci prin faina, ou si pesmet, apoi le prajesti pe ambele parti in ulei incins.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează