ImprimareEmail

Retete mancare - Ardei umpluti cu piept de pasare

Reteta: Ardei umpluti cu piept de pasare

Ingredientele retetei culinare:

=> un piept sau doi de pasare

=> 3 cepe

=> piper macinat

=> ulei

=> 1 lingura de pasta de rosii

=> o ceasca de orez

=> ardei

=> apa

=> 1 lingura de faina

 

Prepararea retetei culinare:

Dezosezi un piept sau doi de pasare, dai carnea prin masina de tocat impreuna cu 2 cepe. In compozitia obtinuta pui un pic de piper macinat. Separat, calesti in putin ulei o ceasca de orez cu o ceapa mica data pe razatoare, apoi le adaugi peste compozitia de carne si omogenizezi bine. Umpli ardeii pe care i-ai spalat si curatat in prealabil. Le pui capacele de rosii ca sa fie mai aspectuosi si ii asezi intr-o cratita potrivita, apoi torni apa cat sa-i acopere si ii pui sa fiarba la foc mic.

Cand incep sa clocoteasca, adaugi cateva linguri de ulei. Cand carnea s-a fiert, separat, amesteci 1 lingura de faina cu 1 lingura de pasta de rosii (eu folosesc Sultan) si 1 ceasca de apa, iar sosul rezultat il torni peste ardei. Mai lasi sa dea in cateva clocote si misti cratita din cand in cand sa nu se prinda. Dupa ce ai luat cratita de pe foc, presari patrunjel sau frunze de telina tocate marunt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează