ImprimareEmail

Retete mancare - Budinca de conopida cu sunca si telemea

Reteta: Budinca de conopida cu sunca si telemea

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida

=> 150 g telemea

=> 150 g sunca afumata

=> 100 ml lapte

=> 2 linguri faina

=> 2 oua

=> unt cat o nuca

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Fierbi conopida in apa cu sare, o scurgi, o desfaci buchetele si o asezi intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Faramitezi branza, tai sunca bucatele si o presari peste conopida. Desfaci apoi faina in lapte, pui un praf de sare, fierbi totul pe foc mic pana se ingroasa si dai compozitia deoparte. O mai lasi putin sa se raceasca, adaugi ouale batute si torni sosul peste conopida, apoi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează