ImprimareEmail

Retete mancare - Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

Reteta: Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 gogosari

=> 4 cartofi

=> 100 g sunca afumata

=> 4 oua

=> unt

=> 1 ceapa mare

=> 150 g smantana

=> 100 g cascaval

=> 4 rosii

=> 3 linguri ulei

=> boia

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Cureti ceapa, o tai pestisori si o calesti in ulei. Intre timp, cureti si speli cartofii si gogosarii, tai cartofii cubulete, gogosarii fasii, le adaugi pe toate peste ceapa si lasi pe foc mic 10 minute. Oparesti apoi rosiile, le decojesti, le tai bucati, le adaugi peste legumele din cratita, torni si o jumatate de ceasca de apa calda. Pui sare, piper, boia dupa gust, apoi sunca taiata bucatele, mai lasi sa fiarba putin si dai deoparte. Rastorni legumele intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina. Bati oule cu smantana si un praf de sare, torni compozitia peste legume, razi cascavalul si dai totul la cuptor pentru 20 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 55 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează