ImprimareEmail

Retete mancare - Budinca de taietei cu carne afumata

Reteta: Budinca de taietei cu carne afumata

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g taietei

=> 300 g carne afumata

=> 3 oua

=> 200 g smantana

=> 3 linguri cascaval ras

=> ulei

 

 

Prepararea retetei culinare:

Pui taieteii la fiert in apa clocotita cu sare, ii scurgi si ii amesteci cu ulei incins. Carnea afumata, fiarta mai inainte, o toci marunt. Ungi un vas termorezistent si pui un strat de taietei, un strat de carne afumata, smantana amestecata cu ouale batute si cascavalul ras.  Ultimul strat trebuie sa fie de smantana cu oua si cascaval. Bagi vasul la cuptor incalzit si il lasi timp de 30 minute pana se rumeneste. Poti servi budinca cu sos de rosii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează