ImprimareEmail

Retete mancare - Cap de miel salata

Reteta: Cap de miel salata

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg cap de miel

=> 200 g zarzavat de supa

=> 100 g ceapa

=> 1 legatura usturoi verde

=> marar

=> 2 legaturi ceapa verde

=> 250 g rosii

=> 400 g maioneza

=> sare

=> patrunjel

Prepararea retetei culinare:

  • Capul de miel se curata de pielite, se spala si se pune la fiert impreuna cu zarzavatul de supa spala si ceapa. Dupa ce a dat in fiert, se spumeaza si se lasa sa fiarba pana ce carnea se desprinde de pe oase. Se strecoara supa, se lasa sa se raceasca, se desface carnea, se scoate creierul si se curata limba de pielita.
  • Se toaca marunt totul, se amesteca cu verdeata tocata, rosiile taiate cuburi si maioneza. Se potriveste de sare.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează