ImprimareEmail

Retete mancare - Ciulama de miel cu ciuperci

Reteta: Ciulama de miel cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g carne de miel

=> 1 kg ciuperci

=> 4 linguri ulei

=> 2 linguri faina

=> sare

=> 1 cescuta lapte

=> 1 ceapa

 

Prepararea retetei culinare:

  • Carnea se taie in bucati potrivit de mari, se pun intr-o cratita cu o lingura de ulei, o ceapa intreaga si apa cat sa cuprinda carnea. Se spumeaza si se lasa safiarba pna ce carnea este gata.
  • Ciupercile se fierb 20 de minute in apa cu putina sare, se scot si, dupa racire, se toaca marunt. Separat, se face sosul: se caleste usor faina in restul de ulei, se stinge cu zeama in care a fiert carnea si cu putin lapte amestecandu-se repede pentru a nu se face cocoloase. Se potriveste de sare, piper si se adauga carnea si ciupercile, lasand sa mai dea cateva clocote.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează