ImprimareEmail

Retete mancare - Ciuperci la cuptor

Reteta: Ciuperci la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg ciuperci mijlocii

=> 3-4 linguri margarina

=> 1 pahar vin alb

=>  zeama de la 1 lamaie

=> sare si piper dupa gust

=> ulei pentru calit

 


Prepararea retetei culinare:

Cureti ciupercile, le indepartezi piciorusul si pielita de pe palarie, apoi le speli bine. Le stropesti cu apa in care ai pus zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca. Asezi ciupercile intr-o tava, unele langa altele. In fiecare ciuperca presari putina sare, piper si piciorusele de ciuperci, pe care le toci nu prea marunt si le calesti in putina grasime. Umpli cu ele fiecare ciuperca, adaugi si margarina cat un bob de mazare. Le bagi la cuptor pana se inmoaie si, la final, adaugi un pahar cu vin alb. Le aduci la masa fierbinti. Sunt foarte bune cu mujdei de usturoi, pentru cine doreste.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează