ImprimareEmail

Retete mancare - Corabioare de vinete cu branza

Reteta: Corabioare de vinete cu branza

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 vinete lungi

=> 100 g branza de burduf

=> 200 g cascaval

=> 2 cepe verzi

=> 4 catei de usturoi

=> 2 rosii

=> marar

=> piper, ulei

Prepararea retetei culinare:

  • Tai vinetele pe lung, le scobesti, apoi le prajesti pe ambele parti in putin ulei, pane se inmoaie bine. Cepele tocate si miezul de la vinete taiat marunt le amesteci cu branza bine faramitate, apoi cu 100 g cascaval ras, usturoi, marar tocat si piper.
  • Umpli fiecare jumatate de vanata cu acest amestec, le acoperi cu felii de rosii, le stropesti cu putin ulei si le pui intr-un vas iena sau de ceramica termorezistent. Le dai la cuptor 20 de minute, apoi scoti si presari cascavalul ras ramas, le mai dai pentru 5 minute se se gratineze.
Notite:

Sunt bune calde, cu marar verde tocat presarat deasupra, dar mai ales reci, cu un pahar mare de bere alaturi.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează