ImprimareEmail

Retete mancare - Crema de portocale

Reteta: Crema de portocale

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 portocale

=> 1 lingura unt

=> 4 linguri zahar

=> lapte

=> 25g faina

=> frisca de sirop de zmeura

 

Prepararea retetei culinare:

Storci 2 portocale si le decojesti. Zeama se amesteca cu coaja rasa, lingura de unt, 4 linguri de zahar si lapte pana se formeaza o cantitate de lichid de 375g in care se dizolva 25g faina si se ingroasa pe foc. Alte 2 portocale se desfac felii si le asezi in cupe apoi se acopera cu sosul ingrosat luat de pe foc si se tin la rece.

Notite:
Se garniseste cu cate o caciulita de frisca si sirop de zmeura.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează