ImprimareEmail

Retete mancare - Crenvursti in aluat

Reteta: Crenvursti in aluat

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g crenvursti

=> 500 g faina

=> 1 ou

=> 1 cub de drojdie

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Faci un aluat din faina, ou, drojdie, apa calde, sare dupa gust si-l lasi la dospit. Crenvurstii ii fierbi, apoi ii lasi se se raceasca. Dupa ce a crescut aluatul, il intinzi pe masa si faci bulgarasi destul de marisori. Iei apoi fiecare bulgaras in parte, il intinzi cu sucitorul, pui in mijloc cate un crenvurst si il impaturesti bine. Dupe ce ai terminat de impaturit toti crenvurstii, ii prajesti in untdelemn. Ii scoti apoi pe un platou si deasupra torni smantana.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează