ImprimareEmail

Retete mancare - Ficatei de pui cu cartofi la cuptor

Reteta: Ficatei de pui cu cartofi la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 350g ficat de pui;

=> 1 ceapa;

=> 5-6 cartofi;

=> 3 oua

=> 1 lingura faina;

=> 5 linguri lapte;

=> verdeata;

=> sare;

=> 50ml ulei;

=> o oala;

=> o tigaie;

=> o cratita.

Prepararea retetei culinare:

  • Speli foarte bine cartofii de pamant si ii pui la ifert in oala cu apa rece si sare. Intre timp, cureti si tai ceapa marunt si o pui la prajit in tigaia cu putin ulei. Dupa ce s-a aurit, adaugi ficatul taiat bucatele si le lasi sa se caleasca impreuna timp de 10 minute, dupa care dai compozitia deoparte. Scurgi cartofii de apa, ii cureti de coaja cat sunt fierbinti si ii tai felii sau cuburi.
  • Amesteci apoi cartofii cu ceapa si ficatul si rastorni toata compozitia in cratita si rastorni toata compozitia in cratita unsa cu putin ulei sau intr-un alt vas care merge la cuptor. Bati ouale spuma ca pentru omleta, adaugi in ele laptele, faina, verdeata tocata,  sarea si rastorni acest amestec peste cartofi. Dai vasul la cuptor pentru 10 minute.
Notite:
PRET: 8 RON - 3-4 portii
PREPARARE: 45 minute

Reteta iese foarte buna si cu ficat de porc si, in functie de gust, si cu putin piper.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează