ImprimareEmail

Retete mancare - Laptisor de usturoi

Reteta: Laptisor de usturoi

Ingredientele retetei culinare:

=> cativa catei de usturoi

=> un varf de cutit de sare

=> jumatate de lingura de vegeta

=> 1 si 1/2 lingura ulei

=> 100ml apa

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti usturoiul, il pui intr-un vas special pentru usturoi. Se pune sarea, vegeta si se piseaza pana se sfarama tot usturoiul, apoi se freaca pana se formeaza o pasta, se pune uleiul si se omogenizeaza bine pana se absoarbe, apoi se pune apa si se amesteca bine.

Dupa ce prima tura de peste rumenit bine se asaza intr-un vas, se pune cate putin laptisor de usturoi ( dupa gust sau placere ) cu o lingurita pe fiecare bucatica de peste si asa se va continua pana se frige tot pestele.

Notite:
Se asaza pestele de preferinta langa o mamaliga mare si fierbinte.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează