ImprimareEmail

Retete mancare - Miel in sos de iaurt

Reteta: Miel in sos de iaurt

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 kg carne miel

=> 4-5 oua

=> 200 g unt

=> 1 l iaurt

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Se pune carnea in cratita, se sareaza, se stropeste cu unt topit si se pune la cuptor. Sosul: se bate iaurtul cu sare si piper, apoi se adauga 4 albusuri spuma si galbenusurile, amestecand continuu.
Se scoate carnea din cuptor si se asaza pe un platou inox, se toarna sosul si se introduce din nou la cuptor pana se leaga bine si se rumenete.
Se serveste fierbinte.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează