ImprimareEmail

Retete mancare - Papricas de miel

Reteta: Papricas de miel

Ingredientele retetei culinare:

=>  800 g carne de miel

=> 200 ml ulei

=> 400 g ceapa

=> 2 linguri bulion

=> 2 g boia de ardei dulce

=> 1,5 kg cartofi

=> 1/2 fir cimbru

=> 1 legatura patrunjel

=> sare, piper

 

Prepararea retetei culinare:

Curatati carnea de miel de pielite, spalati-o si taiati-o bucati. Sarati si piperati carnea, apoi prajiti-o in ulei. Dupa ce s-a prajit carnea, in uleiul ramas caliti ceapa tocata marunt si adaugati bulionul desfacut in apa. Puneti carnea in acest sos, potriviti de sare si adaugati cimbrul. Cartofii ii curatati, ii taiati cuburi, ii puneti in sosul de mai sus si continuati fierberea (pana s-au fiert). Daca trebuie, mai adaugati un pahar de apa in sos. La servit, presarati deasupra verdeata tocata marunt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează