ImprimareEmail

Retete mancare - Pilaf cu carne de berbec

Reteta: Pilaf cu carne de berbec

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g carne berbec

=> 1 cana orez

=> 3-4 rosii

=> 2 cepe

=> 1 cub Knorr

=> 2 ardei grasi

=> sare, piper

=> ulei, otet

=> patrunjel verde

 

Prepararea retetei culinare:

Carnea portionata o fierbi in apa cu sare si otet, apoi o lasi sa se scurga. Calesti ceapa taiata marunt si adaugi orezul spalat. Torni apoi 3 cani de supa (preparata din 3 cani de apa si un cub Knorr), apoi adaugi ardeii taiati felii subfiri. Dupa cateva clocote, pui carnea fiarta taiata cubulete, rosiile taiate rondele subtiri si potrivesti de sare si piper. Presari patrunjelul tocat si dai pilaful la cuptor, pentru cateva minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează