ImprimareEmail

Retete mancare- Placinta cu dovleac

Reteta: Placinta cu dovleac 2

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pachet foi de placinta

=> 3 kg dovleac

=> 300 g zahar

=> 250 g pesmet

=> 25 g scortisoara

=> 50 g zahar vanilat

=> 100 ml ulei

=> 2 linguri zahar pudra

Prepararea retetei culinare:

Cureti dovleacul, il razi, il  calesti intr-o cratita impreuna cu 100 ml apa si zaharul. Dupa ce dovleacul s-a inmuiat, il dai deoparte si cand s-a racit, adaugi scortisoara, vanilia si jumatate din cantitatea de pesmet. Intr-o tava unsa asezi una peste alta doua-trei foi de placinta stropite cu ulei, presari pesmetul ramas si intinzi un strat uniform de dovleac calit. Peste dovleac, asezi celelalte foi stropite cu ulei si le intepi cu o furculita din loc in loc. Dai placinta la cuptor pentru 50 de minute, o tai dupa ce s-a racit si o presari cu zahar pudra.


Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează