ImprimareEmail

Retete mancare - Pulpa de miel impanata cu spanac

Reteta: Pulpa de miel impanata cu spanac

Ingredientele retetei culinare:

=> o pulpa de miel (1 kg)

=> 5-6 catei de usturoi

=> sare, piper

=> ulei

=> 1/2 kg spanac proaspat

=> 1/2 l supa

 

 

Prepararea retetei culinare:

Spanacul spalat si curatat se opareste si se clateste cu apa rece. Se scurge, se condimenteaza cu sare, piper si usturoi pisat. Carnea se bate bine, se intinde si se asezoneaza cu sare, piper, apoi se unge cu ulei. Spanacul se pune in centrul bucatii de carne. Rulati si fixati cu scobitori. Prajiti pe toate partile. Puneti in cuptor si coaceti (75 minute). Stropiti cu supa. Se scoate friptura din tava, se inveleste in folie si se lasa 15 minute. Turnati restul de supa in sosul din tava si lasati sa clocoteasca.. Adaugati o lingura de unt, amestecati si strecurati. Friptura se serveste taiata felii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează