ImprimareEmail

Retete mancare - Pulpe de miel cu ciuperci

Reteta: Pulpe de miel cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pulpa miel

=>  o jumatate pachet unt

=> 1 ceapa

=> 1 lingura faina

=> 1/2 kg ciuperci

=> 1/2 pahar vin alb

=> sare, piper

=> 1 catel usturoi (1 legatura verde)

=> 1/2 l apa fiarta cu Biovegetal

 

Prepararea retetei culinare:

Se spala carnea, se taie bucati mici, se caleste in untul incins, se adauga ceapa tocata marunt, se lasa la calit, apoi se adauga ciupercile. Se acopera cratita cu capac, se lasa sa se inmoaie ciupercile, apoi se pune vinul, sarea, piperul, usturoiul taiat si apa fiarta cu Biovegetal. Se bate faina cu putina apa si se toarna peste amestec. Se acopera si se lasa din nou sa fiarba. Se poate pune si smantana si se serveste alaturi de mamaliguta stropita cu putin unt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează