ImprimareEmail

Retete mancare - Sarmale in frunze de hrean

Reteta: Sarmale in frunze de hrean

Ingredientele retetei culinare:

=> frunze de hrean

=>  500 g carne de porc

=> 2 oua

=> 1/2 cana de orez

=> 1 legatura patrunjel, marar

=> 1 lingura bulion

=> 2 cepe, 2 morcovi, 1/2 kg rosii

=> ulei

=> sare, piper

 

 

Prepararea retetei culinare:

Speli frunzele de hrean, le oparesti in apa cu sare sau bors, apoi le scoti cu grija nervurile si le lasi sa se scurga. Toci carnea de porc si o amesteci cu ceapa tocata marunt, morcovii rasi, orezul spalat, bulionul, ouale si verdeata tocata fin. Potrivesti de sare si piper, omogenizezi compozitia si infasori sarmale in frunzele de hrean. Le asezi intr-o critita emailata mai larga, punand printre ele rosii intregi, decojite. Torni putin ulei, apa cat sa le cuprinda si le lasi sa dea intr-un clocot, apoi le pui sa fiarba in cuptor. Le mananci cat sunt calde, fara iaurt sau smantana.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează