ImprimareEmail

Retete mancare - Sendvis cu sunca

Reteta: Sendvis cu sunca

Ingredientele retetei culinare:

=> 400 g sunca

=> 200 g margarina

Prepararea retetei culinare:

Scoti margarina din frigider cu 2 ore inainte de a o folosi. Asa, inmuiata si la temperatura camerei, o freci, pana devine ca o alifie. Treci sunca prin masina de tocat si o adaugi in margarina frecata, sarezi dupa gust. Pasta obtinuta o folosesti ca atare sau, ca sa fie mai picanta, o amesteci cu sardele. Ungi sendvisurile si le ornezi cu ardei, rosii si bucatele de sunca. Pasta obtinuta o poti pastra cateva zile la frigider, in borcane bine inchise. Este o pasta foarte gustoasa si sanatoasa, pe care o mancam cu placere cu totii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează