ImprimareEmail

Retete mancare - Sufleu de rosii

Reteta: Sufleu de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 700 g rosii

=> 100 g macaroane

=> 60 g cascaval

=> 3 oua

=> 2 linguri faina

=> sare, piper

=> unt

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi macaroanele in apa cu sare si dupa 8-10 minute le scurgi, le treci sub un jet de apa rece si le lasi intr-o strecuratoare. Oparesti apoi rosiile, le decojesti si le pasezi. Pui separat la fiert 150 ml apa, cand clocoteste adaugi faina si un praf de sare, lasi totul pe foc pana se ingroasa, apoi dai deoparte. Dupa ce s-a racit putin compozitia, o amesteci cu piureul de rosii, cascavalul taiat cubulete, galbenusurile, iar la sfarsit incorporezi albusurile batute spuma si potrivesti de sare si piper. Asezi apoi intr-o forma unsa cu unt un strat de macaroane, unul de compozitie de rosii cu cascaval pana le termini si dai totul la cuptor pentru 20-25 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 45 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează