ImprimareEmail

Retete mancare - Tuslama

Reteta: Tuslama

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg burta de vita

=> 1 picior de vita

=> 1 capatana usturoi

=> sare

=> hrean

 

Prepararea retetei culinare:

Fierberea este aceeasi ca in cazul ciorbei. Cand este fiarta, se scoate ca sa se zvante putin, dupa care se taie fasii subtiri sau patratele. La fel se taie si carnea scoasa de pe piciorul de vita. Aceste fasii se pun intr-o cratita, se pune peste ele zeama strecurata in care a fiert si, impreuna, se mai dau cateva clocote. Se ia vasul de pe foc si dupa ce s-a racit putin, se drege cu mujdei.

Notite:

Se serveste cu hrean ras, sare si otet.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează