ImprimareEmail

Retete muraturi - Compot amalgam

Reteta: Compot amalgam

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 portocale mari

=> 3 banane nu prea coapte

=> 1 conserva ananas

=> 3 gutui

=> 1kg struguri negri

=> 1/2 kg mere

=> 1/2 kg pere

=> 250g zahar

=> aspirine

Prepararea retetei culinare:

  • Gutuile se curata, se taie cubulete si se fierb in apa pana se inmoaie. Se scurg de apa. Merele, perele, anansul, portocalele si bananele se curata, se taie cubulete si se amesteca cu gutuile. Toate fructele se pun in borcane alternativ cu zaharul. Se toarna apa ca sa acopere in fiecare borcan si se leaga sau se capseaza. Se fierb la bain-marie circa 30 minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează