ImprimareEmail

Retete muraturi - Compot de piersici

Reteta: Compot de piersici

Ingredientele retetei culinare:

=> piersici

=> zahar

Prepararea retetei culinare:

Alegi piersicile bine coapte si pui caste 4-5 piersici intregi in fiecare borcan de 800 g. Adaugi 2 linguri zahar si le umpli cu apa. Le capsezi si pui borcanele la fiert intr-o oala mare cu apa. Ai grija ca apa sa treaca peste borcane. Fierbi compotul pana scade apa sub capacul borcanului.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează