ImprimareEmail

Retete muraturi - Compot din pere intregi

Reteta: Compot din pere intregi

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 kg pere mici si foarte dulci

=> 2 kg zahar

=> 2,5 l apa

=> 1 lamaie

Prepararea retetei culinare:

Cureti perele numai de mustati si codite. Separat faci un sirop din 2 kg zahar si 2,5 l apa pe care-l fierbi 10 minute. Pui apoi perele intregi si lamaia taiata felii (cu tot cu coaja). De cand incepe sa clocoteasca il mai fierbi 10 minute. Dai compotul in camara, la rece, pana a doua zi, cand il fierbi din nou 10 minute (de cand incepe sa clocoteasca). Il lasi iar la rece panas in ziua urmatoare, cand il fierbi, procedand la fel. Pui compotul fierbinte in borcane pe care le capsezi si le lasi sa se raceasca.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
0 #1 Guest 06-08-2013 01:27
:sad: :D
Citat