ImprimareEmail

Retete muraturi - Conservarea oualor

Reteta: Conservarea oualor

Ingredientele retetei culinare:

=> oua

=> untura

 

Prepararea retetei culinare:

  • Deoarece cand se raceste vremea, pasarile oua mai putin, pentru cei care nu au o sursa de oua se pot pastra 3-4 luni, ungandu-le bine cu untura ( de la prajit ). Se imbiba o carpa cu untura si se sterg bine ouale astfel incat porii sa se astupe perfect. Ouale se asaza in cutii de carton unele peste altele, la racoare si lunar se intorc pentru a nu se lipi galbenusul.
Notite:
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează