ImprimareEmail

Retete muraturi - Dulceata de pepene galben

Reteta: Dulceata de pepene galben

Ingredientele retetei culinare:

=> pepene galben

=> zahar

=> zahar vanilat

=> sare de lamaie

Prepararea retetei culinare:

Se da pepenele galben prin masina de tocat.Intr-o cratita emailata pui la fiert o farfurie de zahar cu 1 pahar de apa si le lasi pana obtii un sirop bine legat. Adaugi apoi pulpa de pepene si cand da intr-un clocot pui si sarea de lamaie. Mai fierbi dulceata un sfert de ora, apoi o torni fierbinte in borcane pe care le capsezi, le etichetezi si le asezi in camara.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează