ImprimareEmail

Retete muraturi - Fasole verde pentru iarna

Reteta: Fasole verde pentru iarna

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 kg fasole verde

=> 1 l ulei

=> 1 kg bulion

=> 1 plic conservant Dr. Oetker

=> 10 ardei grasi

=> sare si piper dupa gust

=> 1 kg patrunjel cu frunze

=> 2 teline cu frunze mai mici

=> 1 kg ceapa

=> 1 kg morcovi

=> 1 capatana usturoi

Prepararea retetei culinare:

  • Speli fasolea si ardeii, apoi le tai bucatele. Zarzavatul il toci si nu pui decat jumatate din frunzele patrunjelului si ale telinei. Restul de frunze eu le pun cu sare, tot pentru iarna. Intr-o cratita de 20 l asezi alternativ un strat de zarzavat, apoi unul de fasole, astfel incat deasupra sa fie fasole. Dai cratita la foc pentru 2 ore si nu amesteci, ci o invarti pe foc, cum procedezi la sarmale.
  • Apoi pui fasolea in borcane si o lasi sa se odihneasca asa pana a doua zi, cand mai pui putin ulei deasupra si legi borcanele sau le capsezi.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează