ImprimareEmail

Retete muraturi - Gogosari umpluti cu ciuperci

Reteta: Gogosari umpluti cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 5kg gogosari

=> 3kg de ciuperci

=> 2kg ceapa

=> 100g hrean

=> 300g frunze telina

=> 100g morcovi

MARINATA:

=> 1l otet 9 grade

=> 3l de apa

=> 200ml ulei

=> 200g sare

=> 1 capatana usturoi

=> piper

=> foi de dafin

=> zahar

Prepararea retetei culinare:

  • Ciupercile le curatati si le fierbeti in apa in care puneti sucul de la lamaie si 1 lingura sare. Cand ciupercile s-au racit, le scurgeti si le taiati felii.
  • Tocati ceapa si morcovii marunt, frunzele de telina si taiati-le fin. Combinati ciupercile cu ceapa, frunzele de telina, hreanul ras si o parte din sosul de marinata (care se fierbe separat) in afara de usturoi, care se piseaza. Se umplu gogosarii cu aceasta compozitie. Puneti in borcane, turnati marinata, legati cu celofan si fierbeti pe baie de aburi 30 minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează