ImprimareEmail

Retete muraturi - Gogosari umpluti cu ciuperci

Reteta: Gogosari umpluti cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 5kg gogosari

=> 3kg de ciuperci

=> 2kg ceapa

=> 100g hrean

=> 300g frunze telina

=> 100g morcovi

 

 

 

MARINATA:

=> 1l otet 9 grade

=> 3l de apa

=> 200ml ulei

=> 200g sare

=> 1 capatana usturoi

=> piper

=> foi de dafin

=> zahar

Prepararea retetei culinare:

  • Ciupercile le curatati si le fierbeti in apa in care puneti sucul de la lamaie si 1 lingura sare. Cand ciupercile s-au racit, le scurgeti si le taiati felii.
  • Tocati ceapa si morcovii marunt, frunzele de telina si taiati-le fin. Combinati ciupercile cu ceapa, frunzele de telina, hreanul ras si o parte din sosul de marinata ( care se fierbe separat ) in afara de usturoi, care se piseaza. Se umplu gogosarii cu aceasta compozitie. Puneti in borcane, turnati marinata, legati cu celofan si fierbeti pe baie de aburi 30 minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează