ImprimareEmail

Retete muraturi - Hrean conservat

Reteta: Hrean conservat

Ingredientele retetei culinare:

=> 1, 1/2 kg hrean

=> 200ml apa

=> 100ml otet de 9 grade

 

Prepararea retetei culinare:

  • Spalati si curatati coaja radacinilor de hrean si treceti-l prin razatoarea foarte fina sau prin storcatorul de fructe. Puneti hreanul astfel macinat intr-un castron si turnati peste el apa si otetul pe care, normal, le-ati dat intr-un clocot. Puneti hreanul in borcane mici, inchideti-le cat mai ermetic ( merge si cu celofan ) si asezati-le cat mai ermetic ( merge si cu celofan ) si asezati-le in camara. Cand folositi hreanul astfel conservat, adaugati dupa gust sare si piper. Aveti grija, insa, ca hreanul care ramane in borcan sa aiba suficient suc. In caz contrat, va prinde floare.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează