ImprimareEmail

Retete muraturi - Leurda conservata

Reteta: Leurda conservata

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg leurda

=> 350 g sare


Prepararea retetei culinare:

Se spala leurda (frunzele, cu bulbi cu tot) si se taie bucati. 1 kg leurda se amesteca cu 350 g sare si se pune compozitia in sticle mici cu gura larga sau in borcane care se pot inchide bine. Leurda se poate pastra pentru iarna si uscata la umbra sau la cuptor (la 40 grade C). Dupa uscare se macina fin si se pastreaza in vase inchise.Pulberea este un placut condiment la diverse preparate.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează