ImprimareEmail

Retete muraturi - Marmelada de piersici

Reteta: Marmelada de piersici

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg piersici foarte coapte

=> 1 kg zahar tos

=> conservant

Prepararea retetei culinare:

Piersicile spalate si zvantate le tai in jumatati, le scoti samburii si le cureti de coaja, apoi le sfarami intre palme. Seara, in cratita, pui un rand de zahar, unul de piersici si tot asa pana termini cu un rand de zahar. Tii cratita la racoare pana a doua zi dimineata, cand o pui la fiert. O fierbi la foc potrivit o ora, amestecand mereu. Cand e gata marmelada o amesteci cu un varf de cutit de conservant. O torni fierbinte in borcane, apoi asezi borcanele intr-o tava si le tii 15 minute in cuptorul aragazului incalzit in prealabil. A doua zi acoperi borcanele cu celofan.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează