ImprimareEmail

Retete muraturi - Pepeni in saramura

Reteta: Pepeni in saramura

Ingredientele retetei culinare:

=> morcovi, conopida, telina, gogonele, pepeni mici

=> hrean rondele

=> frunze de visin

=> marar uscat

=> frunze de telina

=> frunze de visin

=> saramura ( apa fiarta cu sare - la 1l apa pui o lingura si 1/2 sare)

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti si speli muraturile ( morcovi, conopida, telina, gogonele, pepeni mici ). Tinand cont de cantitati se pregateste un borcan sau alt vas mai mare pentru muraturi. Se pun toate muraturile ( conopida in buchetele, telina taiata in patru ), iar printre ele hrean rondele, frunze de visin, marar uscat si frunze de telina. Se pune deasupra un strat de frunze de visin si bete de lemn. Se toarna saramura rece, obtinuta din apa fiarta cu sare. La un litru de apa se  pune o lingura si jumatate de sare.

Notite:

Va asigur ca muraturile vor ramane tari.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează