ImprimareEmail

Retete muraturi - Tarhon in otet

Reteta: Tarhon in otet

Ingredientele retetei culinare:

=> tarhon proaspat

=> 1/4l otet de 9 grade

=> 1/2 l apa

=> 1 lingura sare

Prepararea retetei culinare:

  • Alegi tarhonul proaspat, se spala bine si se pune intr-o strecuratoare sa-si lase toata apa. Cand s-a zvantat, se introduce in borcane mici si se preseaza. Se prepara o solutie din: 1/4l otet de 9 grade, 1/2l apa si o lingura cu sare. Se pune la fiert si clocotita se toarna peste tarhonul din borcane. Ca sa nu sesparga borcanele, puneti doua lame de cutit sub ele. Borcanele fierbinti se inchid imediat cu celofan. Daca aveti borcane ale caror capace se infileteaza, aveti grija sa decupati o bucatica de nailon dupa marimea capacului. Nailonul va crea un"zid" intre otet si metalul capacului.
Notite:
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează