ImprimareEmail

Retete muraturi - Varza cu mere

Reteta: Varza cu mere

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 verze potrivit de mari

=> 1,5-2kg de mere ( ionatan sau acrisoare )

 

Prepararea retetei culinare:

  • Varza se taie fideluta, se presara cu putina sare grunjoasa si se amesteca usor. Merele se spala, se taie in doua, se scot casutele de samburi. Cele mai potrivite sunt borcanele de 3l. Borcanul se spala si se sterge bine. Se asaza un strat de varza de 3-4 cm, apoi un strat de mere cu taietura in jos. Se continua in acest mod. Deasupra punem 2-3 frunze de varza intregi si doua betisoare in cruce ( sau un dispozitiv special ). Legam borcanul cu celofan dublu si-l punem in camara.

Notite:

Varza se va acri in zeama ei, iar din ea putem prepara salata cu ulei si piper ornata cu felii de mar ( care sunt delicioase ) sau facem varza calita.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează