ImprimareEmail

Retete muraturi - Varza rosie tocata, in otet

Reteta: Varza rosie tocata, in otet

Ingredientele retetei culinare:

=> varza

=> 25 g sare la 1kg varza

=> 125ml otet de 9 grade la 1kg varza

=> 20g zahar la 1kg varza

 

Prepararea retetei culinare:

  • Tai varza fideluta, o cantaresti iar la fiecare kilogram de varza se adauga 25g sare, 125ml otet de 9 grade si 20g zahar. Amesteci bine si asezi in borcane mai mici, presand-o pana cand iese lichidul deasupra. Nu se adauga apa. Borcanele se leaga cu celofan.
Notite:

Se pastreaza la rece.

Cand se serveste se stropeste cu putin ulei.

De cate ori se ia din varza, restul se preseaza bine cu lingura si borcanul se leaga din nou.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează