ImprimareEmail

Retete muraturi - Vinete la borcan

Reteta: Vinete la borcan

Ingredientele retetei culinare:

=> vinete

Prepararea retetei culinare:

Coci vinetele, le cureti si le pui la scurs intr-un tifon, de seara pana dimineata. A doua zi le asezi in borcan, le indesi putin ca sa nu existe goluri de aer intre bucati, torni ulei si le fierbi pe baie de aburi timp de 30 de minute de cand apa a dat in clocot. Eu le-am pus si in sticle cu filet si au stat foarte bine.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează