ImprimareEmail

Retete muraturi - Zacusca de ciuperci

Reteta: Zacusca de ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 3kg ciuperci proaspete

=> 5kg gogosari

=> 3kg rosii

=> 1kg ceapa

=> 1l ulei

=> sare si piper

=> foi de dafin

 

Prepararea retetei culinare:

  • Ciupercile se curata, se spala si se fierb 20 minute in apa cu sare. Se scurg si se trec prin masina de tocat. Gogosarii se curata de cotoare, se spala, se taie in patru si se lasa la scurs. Intr-o cratita se pune uleiul sa se infierbante si se calesc usor gogosarii. Dupa ce se racesc se toaca. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata solzisori. Din rosii se face un suc care se amesteca cu pasta de gogosari, ceapa si uleiul ramas si se fierb 50-60 minute. Se adauga ciupercile, sarea, piperul si se mai fierb 30 de minute. Cand este gata, punem compozitia in borcane, le legam cu celofan dublu si le fierbem la bain marie timp de 90 minute.
Notite:
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează