ImprimareEmail

Retete muraturi - Zacusca de cocarti

Reteta: Zacusca de cocarti

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 kg cocarti mici (asa le spunem

noi buretilor ce ies dupa ploaie)

=>  8-10 cepe mari

=> 800 ml ulei

=> 1/2 ceasca otet

=> 1/2 ceasca apa

=> sare

=> piper

=> foi de dafin

 


Prepararea retetei culinare:

  • Speli si cureti bine buretii si toci cepele marunt. In tava emailata de la aragaz pui uleiul, ceapa si buretii si presari sare, piper si cateva foi de dafin. O dai la cuptor, la foc mic, pana ce apa lasata de bureti se evapora si iese uleiul la suprafata (buretii se fierb in ulei si apa lasata de ei, apoi se prajesc putin). Scati apoi tava si ii stropesti cu otetul si apa cat sunt fierbinti. Ii pui in borcane mici pe care le inchizi ermetic.
  • Borcanele le pui asa calde din nou in cuptor si le lasi pana se racesc.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează