ImprimareEmail

Retete muraturi - Zacusca de fasole

Reteta: Zacusca de fasole

Ingredientele retetei culinare:

=> 1.5 kg ceapa

=> 1,5 l ulei

=> 2kg gogosari

=> 2kg fasole boabe

=> 750g morcov

=> 2 farfurii de rosii strecurate

Prepararea retetei culinare:

  • Se caleste ceapa cu 500ml ulei, se calesc gogosarii cu 500ml ulei. Se fierbe fasolea si cand se raceste se da prin masina de tocat; se amesteca toate ingredientele intr-un vas mare, se pun condimente (dafin, piper, sare) si se fierbe pana cand uleiul se ridica. E foarte bine in cuptor, unde nici nu se lipeste. Se pune fierbinte in borcane, apoi in paturi sa se raceasca.
Notite:
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează